ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Година коду

З 5 по 11 грудня 2016 року учні 5-11-их класів на уроках інформатики долучилися до міжнародної освітньої кампанії "ГОДИНА КОДУ". Година коду - це глобальна ініціатива щодо популяризації програмування серед школярів усього світу, метою якої є показати учням, що інформатика може бути веселою та цікавою.
Цей проект залучає десятки мільйонів школярів у більш як 180 країнах світу.  Одногодинний курс в ігровій формі дозволяє учням поринути в захопливий світ програмування.
Впоратись із завданням школярам допомагали кваліфіковані спеціалісти провідних ІТ компаній м. Львова. У нашій школі учням допомагав поринути у світ програмування Володимир Михайлик ( ІТ компанія МАТІС). Протягом години школярі на прикладі гри Minecraft задавали команди комп"ютерним героям, аби ті за допомогою правильно написаних рядків коду виконували поставлені завдання.
Після успішного проходження всіх рівнів гри кожен з учнів отримав офіційний сертифікат учасника проекту.
  Практично всі учні, що вивчають  інформатику, протягом тижня з  5 по 11 грудня стали учасниками цього грандіозного  марафону. Кожен з них на один урок став програмістом і переконався, що це може бути весело та цікаво.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...