ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Звіт керівника навчального закладу 2016

16 червня відбувся звіт керівника навчального закладу за підсумками реалізації управлінської діяльності навчального закладу у 2015-2016 навчальному році.


На завершення директор Рачковська Людмила Романівна зазначила:
- І знову попереду новий навчальний рік. Жорна часу невловимо перемелюють буденність, залишаючи поруч любимих учнів, розуміючих батьків, вчителів-професіоналів, вірних друзів, надійних партнерів. Будувати плани на перспективу можна лише тоді, коли проаналізуєш, зробиш самооцінку усім досягненням і невдачам року, який минає. Тож у новому 2016-2017  навчальному році, усім бажаю працювати творчо, удосконалюватись, зростати у професійній кар'єрі. Нехай він буде роком здійснення бажань на кращі здобутки, ніж у цьому році.
Разом з вітаннями , як годиться, висловлюю побажання. Якщо ми хочемо досягти певних позитивних змін, треба мати велику ціль, на шляху до якої ми отримаємо очікуваний результат. А це в свою чергу означає, що треба планувати успіх, перемогу. Такі досягнення, які видаються нам сьогодні нереальними, неможливими,але саме вони задають напрямок рухунашого навчального закладу."

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...