ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Останній дзвінок 2015-2016 навчального року


27 травня 2016 р. у школі СЗШ № 60 пролунали акорди Останнього дзвоника. На святі були присутні  запрошені гості : депутат міської ради Ірина Сердюк, доцент Львівської філії Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна та давній товариш нашої школи Зеновій Сірик , отець Іван, священник храму Христового Воскресіння . 


Під час урочистості директор школи Людмила Романівна Рачковська нагородила учнів переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад ІІ та ІІ етапів. Також було підведено підсумки загальношкільних конкурсів "Учень року " та "Клас року" та нагороджено номінантів грамотами та медалями. 
Від випускників 11-их класів звучали теплі та щирі слова в адресу вчителів школи, побажання для учнів, що ще продовжать навчання у школі. Незабутнім та вишуканим був танець-флеш-моб у їх виконанні. В останнє на шкільному подвіррі звучав чарівний голос нашої випускниці Качмар Христини. Традиційно першокласники привітали випускників а ті задумали бажання та  відпустили у небо хмаринку жовто-блакитних кульок.
Лунко і для декого радісно , для когось  сумно пролунав останній шкільний дзвінок. Випускники 9-их та 11-их класів разом із своїми класними керіниками провели незабутні "Останні уроки".   
 Ведучими свята були : Турчин Олег, Бородій Ольга, Петрів Віталій та Кравченко Вікторія, учні 10-их кл. Прапороносці: Чомко Ростислав, Зварич Юлія, Ковальська Валерія, Татаринцев Назар , Гевало Андріана та Федор Анна, учні 10-их кл.
 Це було справжнє родинне свято.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...