ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Огляд кабінетів 

Готовність до нового  2024 -2025  навчального року 

День перший .  Початкова  школа

    Щорічний огляд кабінетів відбувся. У початковій школі підготовка до нового навчального року особлива, адже поріг навчального закладу переступлять першокласники, здобувачі освіти, яким у першу чергу школа має стати другою домівкою. З нетерпінням, мабуть, чекають на повернення у свої класи й учні 2-их, 3-іх та 4-х класів. 
    Шановні батьки, любі діти! Школа чекає вас! Світлі, просторі класи сяють своєю чистотою, ваблять цікавими оформленням стіни, дидактика уже засиділася на своїх полицях, мультиборди  готові до демонстрацій, порипують гарненькі парти в очікуванні своїх школярів, а найголовніше - усі вчителі початкової школи шістдесятого меридіану уже на порозі і ось-ось вестимуть маленьких, спраглих до знань та усього цікавого, вихованців.





































День другий .  Основна школа

    Огляду кабінетів старшої школи передувала чимала підготовка. Завідувачі кабінетів та увесь технічний персонал сумлінно готували навчальні приміщення до початку нового навчального року. Велика увага приділялася упорядкуванню документації кабінетів,  а також відповідності санітарно-гігієнічним умовам та дотриманню норм безпекового освітнього середовища щодо умов навчання в період воєнного стану.  У кожному  навчальному кабінеті є інформаційний стенд  із контактними даними служб екстреного реагування , що зобов'язані  знати всі учасники навчально-виховного процесу, план евакуації, а також інструкції БЖД.  Готовність школи до початку нового навчального року забезпечена, усі вимоги враховано та дотримано.






















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...