ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ



Перемагає той, хто пам'ятає!

Віддати шану нашим захисникам у перший день навчального року  - почесна місія учнів 9-их класів середньої загальноосвітньої школи № 60. Наші ангели, які продовжують тримати українське небо, усі, хто іде в наступ, чи відбиває нескінченні скажені атаки ворога, всі, хто втратив своїх рідних, чи хто чекає на їх повернення, - усі творять майбутнє для прийдешнього дня, покоління. Це найвиснажливіший тягар ЗАХИСНИКА та ЗАХИСНИЦІ УКРАЇНИ. 
Дозвольте нам, вихованцям шістдесятої, іти поруч з вами, СЛАВНІ ДОЧКИ ТА СИНИ УКРАЇНИ! Слава ВАМ, живим та полеглим українським воїнам!
 ГЕРОЯМ СЛАВА! СЛАВА УКАЇНІ! 



Лунає дзвінко-дзвінко наш дзвоник вересневий і кличе гучно-гучно усіх дітей до школи!

2 вересня 2024 рік
Шістдесята школа знову відкриває двері для своїх наймолодших вихованців - першокласників. Усміхнені, з допитливими оченятами, цікаві та веселі, вони ось-ось сядуть за свої парти, поринуть у світ знань, вирушать у загадкову та пізнавальну подорож. 

Так, дзвінкоголосий перший дзвоник сповістив: новий 2024 - 2025 навчальний рік розпочато! 


Новий 2024 - 2025 навчальний рік уже стрімко крокує шістдесятим меридіаном. Його крок чіткий, хода впевнена, темп швидкий. Наймолодші вихованці шістдесятої школи наповнили галасом, посмішками, руханками, теплими віршами, щирими емоціями шкільне подвір'я. Вчителі початкової школи поруч із першокласниками: хвилюються, трепетно стежать за кожним рухом, словом малечі. Вони твердо знають: хороший старт - щасливий рік.
А він на шістдесятому меридіані саме такий. Хай щастить вам, любі діти! У добру путь! 








ЗАСІДАННЯ ПЕАГОГІЧНОЇ РАДИ

на 60-му меридіані

СТАБІЛЬНЕ НАВЧАННЯ В УМОВАХ НЕСТАБІЛЬНОСТІ

    Сьогодні знову увесь педагогічний колектив 60-го меридіану у повному складі. Важливість змін 2024 -2025 н. р. привертає сьогодні увагу кожного освітянина. Озираючись у 2023- 2024 н. р. і схвалюючи Освітню програму нового навчального року, розуміємо, що попереду буде нелегко, але міцне плече керівника, новий згуртований склад адміністрації та професійний педколектив шістдесятої налаштовані на творчість, підкорення нових освітніх вершин, співпрацю у трикутнику "учень - вчитель - батьки". Разом - до перемоги!



#60-ий меридіан))) Якщо хочеш дізнатись чогось більшого про старт до нового навчального року , то поспішай на засідання серпневої педагогічної ради
😍😍😍Ми у PixLab #Тут говорили про основні акценти створення безпечного освітнього середовища для школи офлайн, про свободу дій, думки та дизайну освітнього простору. Хочемо стабільного навчання в умовах нестабільності👍💙💛💙💛🤘 - надихати, креативити. Командно рухаємось вперед до успіху ❤️ Творимо сучасний освітній меридіан РАЗОМ🤘

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...