ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Ми справились

💪🏻... Ми молодці 👍...
Ось і завершилась наша кропітка спільна робота із опрацювання та оформлення необхідних документів на виготовлення учнівського квитка ЛеоКарт, в тому числі важливо для учнів пільгових категорій.
Працювали командно ... 💯
Збирали документи,друкували, сканували, сортували, підписували... задіяли увесь комп‘ютерний ресурс школи 💻⌨️, морально підтримуюючи один одного. Було непросто, відповідально та водночас весело !!! 🙂👌
Отож, нашою творчою командою за період з 26.01.22р до 10.02.22р сформовано 610 документів учнів 1-11 -их класів, з них 72 пільгових, які будуть подані у Львівське КП "Львівавтодор" (вул. Горбачевського ,10).
Щира ПОДЯКА класним керівникам, асистентам вчителя, педагогу-організатору, практичному психологу, завідувачу шкільною бібліотекою, адміністративно відповідальній особі Тетяні Бульбах, соціальному педагогу школи, та усій батьківській спільноті за своєчасність,розуміння, підтримку та оперативну співпрацю!!!!!
Нагадуємо батькам, котрі самостійно будуть подавати документи, окрім школи можна їх надсилати онлайн та звернутись у відділення ЦНАПу у районі проживання...
УСІМ БАЖАЮ КОМФОРТНОГО ПРОІЗДУ В ТРАНСПОРТІ

























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...