ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

«Інклюзивний мікс по-львівськи»

І знову стартувала інклюзивна толока на 60 меридіані.Впродовж 2 тижнів будуть проходити заходи «Інклюзивний мікс по-львівськи», в заходах будуть брати участь студенти факультетів корекційної педагогіки Львівського національного університету імені Івана Франка. Науковці в галузі інклюзії, методичні працівники, батьки, як партнери та команда фахівців інклюзивного супроводу школи. День перший: інклюзивний фреш - коло дружби!


















День другий: інклюзія в дії! Творча платформа «Золотий мольберт особливої дитини». Вперше відбулась зустріч із студентами факультету корекційної педагогіки Львівського національного університету імені Івана Франка та учнів з особливими освітніми потребами. Панувала творча атмосфера, вирували емоції. Робота вдалась! Спілкувались, пізнавали себе і один одного. Кожна особлива дитина виявилась творчою. Також були присутні викладачі, які допомагали студентам освоїти ази професійної справи.














                                                                                                                  День третій : інклюзія в дії. Інклюзивний квест «Я у світі. Я досліджую світ: весна іде красу несе». Квестились усі: студенти, викладачі з факультету корекційної педагогіки Львівського національного університету імені Івана Франка, учні з ООП та команда фахівців школи інклюзивного супроводу. Дивовижний світ розвитку дитини з ООП, вирували позитивні емоції, було круто: ми навчались, досліджували розвивались –— у пошуках нових локацій та завдань. Усі молодці! Ми справились. Далі буде...
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...