ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

"Майстер-віртуоз"

         Формування компетентностей особистості - прекрасний засіб розвитку творчості, розумових здібностей, естетичного смаку, а також конструкторського мислення дітей.
  Основними завданнями гуртка "Майстер-віртуоз" визначено пізнавально-практичну, творчу, соціальну складові у вихованні культури праці, формуванні дружніх стосунків; відчуття відповідальності, колективізму та взаємодопомоги.

    Діти, побачивши готові вироби, порівнюють їх, знаходять достоїнства і недоліки, критично відносяться до своєї роботи, у них виробляється аналітичний розум.      Особливо важливо, що учні пізнають значущість своєї праці, його корисність для тих, що оточують. Керівник гуртка Ковтун Світлана Валентинівна, удосконалюючи естетичний смак дітей, розвиває відчуття прекрасного, підтримує творчий початок в гуртковій діяльності вихованців 60-го Меридіану.
     За відповідальне ставлення до виконання творчих робіт й виняткові його результати членів гуртка "Майстер-віртуоз" нагороджено іменними подяками директора школи Рачковською Л.Р.
























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...