ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

День Гідності та Свободи

     Свобода… Воля… Незалежність… Найцінніше в житті! Адже що може бути кращим за вільний політ у високості, коли, розпростерши крила, летиш, куди хочеш, куди дивляться твої очі, куди веде твоє серце !

     Гідність… Найважливіше в житті! Адже лише той, хто має в серці порядність, толерантність, людяність, патріотизм, гордість за свій народ, гідний імення Людини!

    Пам’ять…. Найдорожче в житті! Адже допоки ми пам’ятаємо, хто нам зберіг свободу й незалежність, доти ми й українці – вільна й гідна поваги нація!».

    До Дня Гідності та Свободи  21 листопада у школі відбулися  заходи  «Україна – країна гідності та свободи!».

    Учні 8-В класу разом із класним керівником Манчуленко М.І. розповіли  про причини, які призвели до трагічної загибелі українців на Майдані, що увійшли в історію як «Небесна Сотня». Розмістили вислови у вигляді патріотичних сердець з висловами про Гідність та Свободу. Директор школи Людмила Рачковська розповіла про наших випускників – Героїв, що віддали своє життя , загинувши на полі бою за наше щасливе майбуття: Дзюбана Максима, Романчука Володимира, Костика Юрія та Банаха Андрія. Вічна слава Героям!












4-А клас 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...