Сторінки

Урок -дослідження.



Урок, на якому основною метою було навчити учнів застосовувати знання на практиці, аби обирати якісні молочні продукти провела вчитель біології Кузь К.А. Відвідати на уроці супермаркет, зробивши покупку на зароблені бали на основі своїх знань; проаналізувати етикетку; скласти сенкан за поданою темою і паралельно ж перевіривши знання з розділу морфології української мови; обмінятись знаннями на основі дослідних робіт – все це спільними зусиллями вдалося втілити у реальність на інтегрованому уроці-дослідженні із основ здоровʼя і біології на тему «Молочні продукти і їх взаємозвʼязок з бактеріями». Дізнались, що таке пробіотики, антибіотики, дисбактеріоз, кишкова паличка, йогурт і який між ними взаємозвʼязок. Знайти відповіді на запитання: «Чому скисає молоко?», «Чим корисні йогурти?», «Що таке живі фільтри?».









Немає коментарів:

Опублікувати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...