ПРОФЕСІЙНА СПІЛЬНОТА КЛАСНИХ КЕРІВНИКІВ 1-11-их КЛАСІВ 60-го МЕРИДІАНУ

Вручення Атестатів

Тільки зранку 27 травня 2016 р. у школі пролунав Останній дзвоник, а вже о 16. 00 год., відбулась урочиста частина вручення Атестатів  , до якого 11 років, як по сходинках, довелось підійматися нашим випускникам.
У актовій залі Львівського вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму випускників вітали директор школи Рачковська Л. Р., класні керівники, вчителі та батьки. Під час церемонії вручення Атестатів кожен учень почув на свою адресу багато добрих, щирих слів від директора. І дійсно,
кожен з них  по своєму унікальний і прекрасний. Адже цього року серед випускників багато лідерів самоврядування. Мацура Юлія, яка протягом двох років була президентом учнівського самоврядування, виступаючи подякувала педагогу- організатору Лижницькій Г. С. за яскраві моменти шкільного життя та подарувала відеокліп від усього самоврядування «Наша історія учнівського самоврядування» . Галина Степанівна  лідерам подякувала за активну та творчу співпрацю, нагородила їх грамотами та подарувала відеокліп «Гімн самоврядування», який вони разом із соціальним педагогом Бульбах Т. Р. зняли напередодні у школі.
 Особливим подарунком для вчителів стали пісні у виконанні Качмар Христини та братів Василя і Івана Філярчуків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...